Inloggen extranet

Verbale agressietraining

Verbale agressietraining

Verbale agressie is een onderwerp waar vrijwel iedereen wel eens mee te maken krijgt. Thuis, maar ook op je werk kun je te maken krijgen met agressief gedrag. Bijvoorbeeld van een inwoner die het niet eens is met het besluit van een ambtenaar achter de balie bij de gemeente en die dit duidelijk laat horen of een foutparkeerder die het niet eens is met de boete die hij heeft gekregen. Verbale agressie, in welke situatie dan ook, zorgt vaak voor spanningen en geeft bovendien een gevoel van onveiligheid. Het is dan ook belangrijk om agressief gedrag op de werkvloer aan te pakken! Maar hoe doe je dat? Een verbale agressietraining van React Advies & Training is een uitkomst.

React Advies & Training heeft een breed aanbod aan verbale agressietrainingen voor verschillende doelgroepen. Hoe je reageert op een kind dat verbaal agressief gedrag vertoont, is immers anders dan hoe je omgaat met een dementerende oudere die verbaal agressief is. Naast het reguliere aanbod op onze website, kun je ook altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar een training op maat op het gebied van verbale agressie.


Onze werkwijze bij een verbale agressietraining

Omgaan met agressie is voor veel mensen lastig. Want hoe ga je om met een persoon die doet alsof hij eigenlijk niet wil luisteren? In onze verbale agressietrainingen krijg je als deelnemer handvatten om op een goede manier om te gaan met mensen die verbaal agressief gedrag vertonen. React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met verbale agressietrainingen en werkt uitsluitend met ervaren docenten. Onze trainingen sluiten aan bij het landelijke beleid en worden altijd toegespitst op de branche waarin jij werkt. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze service. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training zo veel mogelijk kunnen aansluiten op de dagelijkse praktijk van de deelnemers.


Een veilige leeromgeving

In onze verbale agressietraining zorgen we voor een veilige omgeving. Dit doen we omdat we geloven dat alleen confronteren met agressie, gevaar en stress vaak juist een negatief effect heeft op het leerresultaat. Door een veilige, gestructureerde onderwijsomgeving te creëren, zorgen we voor een groter leerrendement.

× Stel hier jouw vraag aan React