Inloggen extranet

Accreditaties

De trainingen van React Advies & Training zijn gecertificeerd door een aantal belangrijke, erkende instanties in verschillende branches. Belangrijk, want daarmee weet je als professional zeker dat datgene wat je leert, bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en dat de training relevant is voor het uitoefenen van jouw beroep.

Onze trainingen en opleidingen zijn onder andere opgenomen in het centraal register kort wettelijk beroepsonderwijs (CRKBO) (gecertificeerd tot 2026). Zo is het voor specifieke sectoren mogelijk om specifieke accreditaties te krijgen. Voor sociale zorgprofessionals bijvoorbeeld Registerplein, Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en V&VN. Bewindvoerders, curatoren, mentoren en inkomensbeheerders kunnen wij accrediteren via BPBI en beroepschauffeurs kunnen wij conform code 95 nascholen.

Logo_skj

SKJ

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ). Dit is hét beroepsregister voor professionals die werken in de jeugdzorg.
Lees meer op de website van SKJ

Logo_VVN

V&VN

Het kwaliteitsregister V&VN is een online systeem waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen registreren op welke manier zij hun deskundigheid bevorderen. Onze trainingen kunnen indien gewenst geaccrediteerd worden door de commissie van het V&VN.
Lees meer op de website van het kwaliteitsregister V&VN

Logo_Registerplein

Registerplein

Registerplein is een manier waarop sociaal professionals laten zien dat ze expert zijn in hun vak en zich blijven ontwikkelen. Zo blijven de vaardigheden van de professionals op peil en is de kwaliteit van de zorg gewaarborgd. Lees meer op de website van.
Lees meer op de website van het Registerplein

Logo_CRKBO_Instelling-wit

CRKBO

Het CRKBO is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en bestaat uit een register voor instellingen en een register voor docenten. React Advies & Training is geregisteerd bij het CRKBO en dit houdt in dat we onze trainingen vrijgesteld van BTW kunnen aanbieden.
Lees meer op de website van het CRKBO. In maart 2018 is onze CRKBO registratie weer tot de zomer van 2026 toegekend.

Logo_BPBI-branchevereniging-voor-professionele-bewindvoerders-en-inkom...

BPBI

BPBI is de maatschappelijk georiënteerde branchevereniging voor professionele bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders.
Lees meer op de website van het BPBI

Logo_NVO

NVO

De Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen is dé beroepsvereniging van ruim 8000 universitair opgeleide pedagogen en onderwijskundigen.
Lees meer op de website van het NVO

Logo_Horus_branchevereniging_-_React_accreditatie

Horus

Horus is de Nederlandse is de branchevereniging voor wettelijk vertegenwoordigers.
Lees meer op de website van het Horus

Code 95

Elke 5 jaar dient een beroepschauffeur in totaal 35 uur nascholing te volgen om zijn code 95 te houden. Van de 35 uur nascholing moet minimaal één cursusdag een praktijktraining zijn. React Advies & Training is bij het CBR geregistreerd en verzorgt zulke praktijktrainingen.

Lees meer op de website van het CBR

Gebruik maken van accreditatie?

Wil je gebruik maken van een accreditatie voor een (agressie)training?
Laat dit dan tijdig aan ons weten, dan kunnen wij de aanvraag in gang zetten.
× Stel hier jouw vraag aan React