Inloggen extranet

Opleidingen voor trainers agressiemanagement

Train-the-trainer opleidingen

Wil je zelf graag agressietrainingen geven maar ben je niet in het bezit van de juiste papieren? Een Train-the-Traineropleiding van React Advies & Training biedt uitkomst. 

Voor iedere professional die zich wil specialiseren in het geven van trainingen op het gebied van fysieke of verbale agressie bieden we een specialistische Train-the-Traineropleiding aan. Zo bieden we trainingen aan op het gebied van weerbaarheid, verbaal-mentaal, fysiek-mentaal, agressieregulatie en een opleiding tot agressiecoach of agressiemastercoach. Naast dit aanbod bieden we voor organisaties die dit wensen een opleiding tot agressie-interventieteamlid aan. Deze opleiding wordt altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie, omdat de aanpak van een AIT bij elke instelling anders is.

Onze Train-the-Traineropleidingen zijn gebundeld in ons zogenaamde opleidingshuis. De illustratie die we hierbij ontwikkeld hebben, geeft een mooi overzicht van de verschillende opleidingen die we aanbieden en hun relatie tot elkaar.

Onze werkwijze bij trainersopleidingen

Al onze trainersopleidingen zijn op mbo+ niveau en worden uitsluitend gegeven door ervaren, senior specialisten die jou als deelnemer op een interactieve wijze rondleiden door de wereld van de agressiehantering. Tijdens het opleidingstraject krijg je niet alleen handvatten om zelf op een goede manier om te gaan met agressief gedrag, maar leer je ook de didactische werkvormen waarmee je deze kennis aan anderen kan overbrengen. Na afloop van de opleiding, kun je aan de slag als agressietrainer of trainer agressiehantering binnen jouw organisatie.

Een veilige leeromgeving

In onze trainersopleidingen zorgen we voor een veilige omgeving. Dit doen we omdat we geloven dat alleen confronteren met agressie, gevaar en stress vaak juist een negatief effect heeft op het leerresultaat. Door een veilige, gestructureerde onderwijsomgeving te creëren, zorgen we voor een groter leerrendement. Daarnaast sluiten onze opleidingen en agressietrainingen altijd aan bij het actuele landelijke beleid.
× Stel hier jouw vraag aan React