Inloggen extranet

Over ons

Wie is REACT Advies & Training?

 

React Advies & Training is een specialistisch advies- en trainingsbureau op het gebied van (sociale) veiligheid. Wij verzorgen al sinds 2001 trainingen en opleidingstrajecten voor zeer uiteenlopende sectoren en doelgroepen in allerlei verschillende organisaties. React is gespecialiseerd in trajecten in het onderwijs, bij de overheid, in de zorg, beveiliging, het bedrijfsleven, het MKB/retail en de sportsector.

We kunnen allerlei soorten trainingen, workshops en opleidingstrajecten verzorgen. Bijvoorbeeld periodiek terugkerende incompany trainingen voor alle medewerkers tot registratieprocedures van geweldsincidenten. En van complete implementaties van een bedrijfsspecifiek agressieprotocol (veiligheidsplan) tot personal training van een medewerker die getraumatiseerd is door een agressie-incident.

Frans Krom
Jerry Smit
Robert Lamping - React Advies & Training
Eline Andeweg
Serge Mensink
Drs. Erik Hein
Sandra Ariends-Moes
linda-koster

Ontdek het team

React Advies & Training beschikt over een uitgebreid team met uiteenlopende vaardigheden. Hierdoor kunnen we voor iedere branche en elke organisatie een perfect passende, op maat gemaakte training of seminar verzorgen. Onze trainers, trainingsacteurs en coaches vullen elkaar aan en hebben als gemeenschappelijke kwaliteit dat het belang van de deelnemer en de opdrachtgever altijd voorop staan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze trainers naar elkaar luisteren, elkaar steunen, aanvullen en respecteren.

Dé opleid​er voor trainers in de
(sociale) veiligheid

Daarnaast verzorgt React Advies & Training ook trainersopleidingen op het gebied van verbale en fysieke agressie, weerbaarheid en agressieregulatie. Ook bieden we als enige in Nederland een uitgebreide opleiding tot agressie(master)coach aan.
Bekijk een overzicht van onze train-the-trainersopleidingen in ons opleidingsplan.

Jouw belang is ons belang

Bij React sta jij als klant voorop. Naast ons uitgebreide trainingsaanbod, bieden we je nog een aantal belangrijke voordelen:

  • Gecertificeerde en bevoegde docenten
  • Wetenschappelijk en wetmatig onderbouwde trainingen
  • Blended learning (gemengd studeren, ook online)
  • Uitgebreide service (voor en na de training)
  • Oog voor en aansluiten bij landelijk beleid
  • Erkend en kwalitatief goed onderwijs (accreditatie mogelijk)
  • Heldere en transparante offertes
  • Korte lijnen, goede bereikbaarheid (24 uur per dag, 7 dagen per week)
  • Opvraagbare referenties
  • Branchegericht maatwerk

 

Wat doen wij?

React Advies & Training biedt trainingen, workshops, opleidingen en personal coachingstrajecten aan groepen en individuen op het gebied van sociale veiligheid. We zijn expert op het gebied van agressiehantering en weerbaarheid. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen die we op maat kunnen maken en aan kunnen passen aan de wensen van jouw organisatie. Uiteraard houden we hierbij rekening met de actuele wet- en regelgeving en de wensen van de organisatie.

Bekijk ons aanbod aan trainingen of vraag direct meer informatie aan voor een compleet traject op maat.

ONDERSTEUNING EN NAZORG​

Naast coaching-on-the-job bieden we ook juridische en psychologische ondersteuning met erkende en ervaren professionals (bijvoorbeeld orthopedagogen, veiligheidsfunctionarissen, juristen en psychologen). De training Opvang en nazorg bieden we op drie niveaus aan: voor medewerkers op de werkvloer, leidinggevenden en management. Voorafgaand aan deze training kijken we graag mee op jouw werkplek. Zo krijgen we een goed inzicht in de situatie. Borging en nazorg na afloop van de trainingen vinden we belangrijk.

Onze doelstelling

De belangrijkste doelstelling van React Advies & Training is het breed faciliteren van een gedegen managementvisie op het gebied van sociale veiligheid. Onze core-business is agressie. Wij verzorgen de volledige implementatie van de maatregelen die genomen moeten worden.

Kwaliteit en referenties

We trainen al sinds 2001 de medewerkers van uiteenlopende organisaties en instellingen. De instellingen waar wij de afgelopen twee jaar trainingen, opleidingstrajecten, workshops en/of sessies voor hebben gedaan, zijn te vinden op onze pagina Klanten. Uit vertrouwelijke overwegingen kunnen we enkele instanties niet vermelden op onze website.

× Stel hier jouw vraag aan React