Inloggen extranet

Agressiemanagement voor leidinggevenden

Deel deze opleiding:

  Add a header to begin generating the table of contents

  Agressiemanagement voor leidinggevenden

  React Advies & Training heeft een speciale managementmodule ontwikkeld speciaal voor leidinggevenden en managers van instellingen en bedrijven. Onze trainingen bieden gericht onderwijs in implementatie van een effectief agressiebeleid (ook wel agressiemanagement genoemd).
  In de training Agressiemanagement voor leidinggevenden krijg je kennis over en inzicht in het opstellen, implementeren en (laten) uitvoeren van een specifiek agressiebeleid en/of een agressieprotocol. Hierbij werken we met een doordacht stappenplan. Onze trainingen zijn maatwerk en worden vaak incompany gegeven.
  Lees hieronder meer over deze training of vraag direct een brochure aan.

  Werkwijze

  De werkwijze van de training Agressiemanagement voor leidinggevenden verschilt per keer en is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Vaak komen in deze training onderwerpen als de grenzen van klantvriendelijkheid, effectief steunen van de werknemer en schijnveiligheid aan bod. Bij de training in het onderwijs maakt deze module het ook inzichtelijk wat medewerkers wel en niet mogen doen. Voor vaste klanten bieden wij in ons extranet nog aanvullende onderdelen of verdieping op de training aan. Hier vind je onder andere wetenschappelijke onderbouwing van onze trainingen, risicomanagement, blended learning, intakes, evaluaties, trainingsopzet en resultaten.

  Inhoud

  Onze trainingen zijn maatwerk en worden vaak incompany gegeven. Wil je meer weten over hoe de training Agressiemanagement voor leidinggevenden binnen jouw organisatie kan passen?
  Neem contact met ons op, we helpen je graag persoonlijk. Wij bieden een uitgebreid maatwerkpakket zonder extra kosten. Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij het trainen van medewerkers is bijvoorbeeld standaard rechtsbijstand en psychologische ondersteuning aan onze scholing gekoppeld. Voor exacte voorwaarden, verwijzen we je naar ons servicepakket.

  Doel

  • Aanpak agressie (3x E)
  • Zin en onzin van agressiebeleid (effect)
  • 6 S-model Veiligheid (© van Dieren – de Vries)
  • De zes factoren van mentaal krachtige werknemers
  • Agressie in een juridisch kader
  • Agressie en mediatraining
  • Opvang en nazorg
  • De drie niveaus: operationeel, tactisch en strategisch niveau
  • Welke training (workshop) voor welke doelgroep?

  Over deze training

  Voor wie: De training Agressiemanagement voor leidinggevenden is geschikt voor veiligheidscoaches, coördinatoren, leidinggevenden, managers en directieleden van instellingen en bedrijven
  Duur: Basis: 2 dagdelen, gevorderd 4 dagdelen, seminar 1 dagdeel voor 15-40 deelnemers
  Minimaal aantal personen: 6
  Maximaal aantal personen: 12
  Locatie: In overleg met de opdrachtgever
  Erkenning: CRKBO, V&V, SKJ, registerleraar, BPBI en registerplein
  Investering: Op basis van offerte, vrij van BTW
  Terugkomsessie: Optioneel
  Verblijfskosten: Optioneel
  Beschikbare data: In goed overleg met de opdrachtgever

  Wat zeggen anderen?

  Klaar om te starten?

  × Stel hier jouw vraag aan React