Inloggen extranet

Wie is wie

Sandra Ariends-Moes
Naam:
Sandra Ariëns-Moes
Functie:
Trainer, Trainingsactrice
Informatie
Respect voor elkaar, uitdaging, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor mij. Ook in mijn werk als trainer, coach en trainingsacteur.

Als trainer help ik graag uw vaardigheden te ontwikkelen en als coach met al uw persoonlijke vraagstukken rondom onderwerpen zoals agressie of persoonlijke ontwikkeling in uw privé en/of zakelijke leven. Deelnemers vinden het vaak spannend om met een trainingsacteur te werken. Dat kan ik me goed voorstellen. Als trainingsacteur ben ik voor u levend oefenmateriaal. Ik probeer de situatie zo realistisch mogelijk neer te zetten zodat u tijdens de training uw vaardigheden in een veilige (leer)omgeving kunt oefenen. U heeft de regie! Ik heb een aan -en uit knop zodat u mij op ieder moment kunt stop zetten, en een volume knop zodat u mij tijdens de simulatie harder of zachter kunt zetten.

Toenemende agressie naar hulpverleners in onze samenleving en mijn eigen ervaring met agressie in mijn jeugd hebben mij er toe bewogen mezelf te specialiseren in omgaan met agressief gedrag. Hiervoor heb ik een uitstekende organisatie gevonden waar ik me thuis voel, mijzelf kan ontwikkelen en continue wordt uitgedaagd om beter te worden in mijn werk, REACT.

Ik ben gediplomeerd trainer en coach. In 2018 en 2019 tevens gecertificeerd als trainer verbale en fysieke agressiehantering & mentale weerbaarheid. Tevens heb ik de opleiding tot agressie trainingsacteur gevolgd. Van september 2018 t/m januari 2020 ben ik gedurende een intensief traject opgeleid door REACT Advies & Training.

Ontdek alle teamleden

× Stel hier jouw vraag aan React