Inloggen extranet

Wie is wie

Mark van Dieren
Naam:
Mark van Dieren
Branches:
Bedrijfsleven, Beveiliging, Casino’s, Detailhandel, GGZ, Gevangeniswezen, Gezondheidszorg, Jeugdhulpverlening, Jeugdzorg, Luchtvaartdienstverlening, MKB, Onderwijs, Ouderenzorg, Overheid, Sport & recreatie, Woningbouw, Zorg
Functie:
Adviseur, Adviseur overheid, Agressiecoach, Agressieregulatietrainer, Coach, Directeur, Opleider, Senior trainer
Specialismen:
Aanhoudings- en zelfverdedigingsvaardigheden (RTGB), Agressiehantering fysiek/verbaal, Agressiemanagement, Agressieregulatietraining (ART), Agressietraining, Conflicthantering, Crisiscommunicatie, Dementie, (Fysieke) Agressietraining, (Fysieke) Weerbaarheid, Gijzelingstraining, Mentale training, Multicultureel vakmanschap, NLP practitioner, Omgaan met agressie, Opleiden agressietrainers en coaches, Overvaltraining, Persoonlijke veiligheid en benaderingstechniek gevaarlijke personen, Stressmanagement, Teamcoaching, Verbale agressiehantering, Verbale agressietraining, Vertaling van agressiehantering naar verschillende zorg en begeleidingsmethodieken, Waarheidsvinding (verhoortechnieken), Weerbaarheid
Informatie
Oprichter REACT Advies & Training
Mark van Dieren (1970) is oprichter en directeur van React Advies & Training (2001). Hij is agressietrainer, agressiecoach, agressieregulatietrainer, ART-coach, opleider, adviseur, gastspreker en mediator. Ruim tien jaar werkte Mark bij de politie als docent integrale beroepsvaardigheden (IBT) bij de Nationale politie en als landelijk examinator bij de Politieacademie. Ook werkte hij zeven jaar als docent in de forensische psychiatrie (TBS), in het gevangeniswezen (DJI) en diverse jaren in het onderwijs (basisonderwijs en Hbo).

Consultant – adviseur Hogeschool van Amsterdam
Mark verzorgt sinds 2004 voor het professionaliseringsplatform van de Hogeschool van Amsterdam diverse post Hbo opleidingen. O.a. de opleidingen en cursussen: docent (fysiek mentale) weerbaarheid, omgaan met grensoverschrijdend gedrag (in het onderwijs) en agressiemanagement. Hij was van 2009 tot 2011 docent communicatie, rapportage- en teamvaardigheden voor aankomende Forensisch Onderzoekers (domein Techniek). Mark verzorgde tevens diverse projectweken, workshops (domein Voeding en Bewegen) en was docent voor de minor agressiemanagement.

Oud examinator Voor de politieacademie (Centrum voor Competentie Meting) was Mark van 2005 t/m 2013 landelijk examinator voor de leergang gevaarsbeheersing voor OBT/IBT-docenten.

Vakspecialist
Tevens wordt Mark regelmatig als vakspecialist ingezet. Sinds 1999 geeft hij specialistische training op gebied van agressieregulering, gevaarsbeheersing, crisiscommunicatie en conflictmanagement. Zo bedient Mark als trainer/coach o.a. inspectie SZW en Gezondheidszorg & Jeugd. Ook werkt hij nog als adviseur/expert voor twee vooraanstaande landelijke trainingsbureau’s.

Coach
Mark is agressiecoach, gecertificeerd NLP master en NLP coach i.o. Hij begeleidt o.a. professionals en teams bij diverse vraagstukken op gebied van sociale veiligheid.

Ontdek alle teamleden

× Stel hier jouw vraag aan React