Inloggen extranet

AgressieRegulatieTraining

Controle over je eigen thermometer (agressie)?

Omgaan met je eigen agressieve gedrag is soms erg moeilijk. Op een effectieve manier leren omgaan met boosheid, woede en agressieve impulsen staat bij agressieregulatie centraal. React Advies & Training biedt training en coaching op gebied van impulscontrole. Zo bieden wij gerichte handvatten en interventies voor professionals die werken met kinderen, jongeren of volwassenen met een agressieproblematiek. Wij kunnen echter ook direct aan de doelgroep training en/of coaching verzorgen waarbij men leert te gaan met de eigen agressie. Een agressieregulatietraining- en coaching (ARTC) bevat verschillende aspecten, zoals sociale vaardigheden ontwikkelen en impulscontrole & moreel redeneren aanleren. Daarnaast is mentale en emotionele weerbaarheid ook altijd een belangrijk onderdeel van een agressieregulatietraining. 

React_Advies_en_Training_-_Agressieregulatietraining.jpeg

Agressie Regulatie ­Training (ART)

Tijdens de Agressie Regulatie Training (ART) leer je hoe je beter om kan gaan met jouw woede, oplopende emoties en agressie.
Bekijk training →
online agressietraining - React Advies & Training

Online agressietraining

Ontdek onze mogelijkheden voor online en op maat agressietrainingen.
Bekijk training →
Vrijheidsbeperking en Wet Zorg en Dwang en fysieke agressie

Vrijheidsbeperking en Wet Zorg en Dwang

Hoe handel je conform de laatste eisen van de Wet Zorg en Dwang? Wat mag er nu wel en wat niet?
Bekijk training →

React Advies & Training heeft een breed aanbod aan agressieregulatietrainingen voor verschillende doelgroepen. Een jongere die behoefte heeft aan agressieregulatie heeft tenslotte heel andere wensen dan een kind of juist een volwassene. Naast het reguliere aanbod op onze website kan je, als je op zoek bent naar een training of coaching op maat op het gebied van agressieregulatie, ook altijd contact met ons opnemen .


Onze werkwijze bij een agressieregulatietraining

De inhoud van een AgressieRegulatieRraining of ART-coaching wordt zoveel mogelijk toegespitst op de deelnemer(s). Bepaalde onderdelen als zelfcontrole, woedebeheersing, omgaan met boosheid en impulscontrole krijgen altijd een plek in onze agressieregulatietraining. React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met agressieregulatie en werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde docenten. Onze trainingen en/of coaching worden altijd toegespitst op jou als persoon en (indien nodig) de branche waarin je werkt. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze ARTC. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training of coaching zo veel mogelijk kunnen laten aansluiten op de specifieke behoefte.


Een veilige leeromgeving

In onze agressieregulatietraining zorgt een ART-trainer voor een veilige leeromgeving. Dit doen wij omdat wij geloven dat alleen confronteren (met gebreken en valkuilen) juist een negatief effect heeft op het leerresultaat van een jongere of volwassene met agressieproblematiek. Door vertrouwen te creëren en een veilige, gestructureerde leeromgeving te bieden, verhogen wij het leerrendement.

De term ART staat bij REACT expliciet voor agressieregulatietraining en expliciet NIET voor AgressionReplacementTraining of Therapy.

× Stel hier jouw vraag aan React