Inloggen extranet

Agressie Regulatie ­Training (ART)

Deel deze opleiding:

  Add a header to begin generating the table of contents

  Agressie Regulatie ­Training (ART)

  Wil jij je agressie of woede beter leren beheersen? Wil je weten wat je kunt doen om jouw heftige emoties onder controle te krijgen? Individuele agressieregulatietraining en/of agressiecoaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een agressiecoach werkt aan jouw probleem. Het helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Jij bent je bewust van het feit dat er nu iets ‘moet’ veranderen. Wil jij dit ook? Neem dan nu contact met ons op.

  Werkwijze

  Online zelfstudie, online coaching en/of fysieke training. Onze agressieregulatietrainers en agressiecoaches zijn gespecialiseerd in agressief gedrag en hoe ongewenst gedrag te veranderen. Tevens hebben zij ruime ervaring in de (forensische) psychiatrie en ambulante hulpverlening (o.a. De Waag Utrecht).

  Inhoud

  Tijdens de agressieregulatietraining (ART) en/of agressiecoaching worden diverse modules aan de hand van een zogenaamde SIM driehoek behandeld.

  SIM staat voor jouw Sociale vaardigheden, Impulscontrole en Moreel redeneren. Door praktische oefeningen en opdrachten krijg je een psycho-fysiek programma aangeboden. De doelstelling is je inzicht te geven in jouw eigen (agressieve) gedrag én je LIFE CHANGING tools te geven om hier effectief mee om te gaan.

  Geen verandering voor EVEN maar voor de rest van je LEVEN.

  Doel

  • Inzicht in je eigen emotiemeter (brein)
  • Leer omgaan met jouw gevoelens van boosheid (en/of verdriet, angst of schaamte)
  • Beter leren communiceren (voorkom oppotten)
  • Je stemming positief leren beïnvloeden (de drie manieren)
  • Hoe leer ik mijn agressieve gedrag af?
  • Tips & tools om je impulscontrole te vergroten
  • Invloed van jouw morele redeneren (en denkpatronen)

  Over deze training

  Voor wie: Als je last hebt van agressieve aanvallen, het gevoel hebt jezelf niet in de hand te hebben, jouw agressieve gedrag veelal snel op komt en het soms lijkt alsof het volledig zwart voor je ogen wordt. Na afloop van een woedeaanval of agressieve bui heb je vaak spijt. Mensen in je omgeving hebben last van jouw agressieve gedragingen. Wellicht herken je jezelf hierin? En misschien speel je al een tijdje met het idee dat je hier iets aan wil doen?
  Duur: 5 tot 8 sessies van 2 uur
  Minimaal aantal personen: 1
  Maximaal aantal personen: 2
  Locatie: Nederland of België
  Erkenning: Niet van toepassing
  Investering: Niet van toepassing
  Terugkomsessie: Optioneel
  Verblijfskosten: Niet van toepassing

  Wat zeggen anderen?

  Klaar om te starten?

  Misschien vind je deze trainingen ook interessant

  × Stel hier jouw vraag aan React