Inloggen extranet

Online agressietraining

Deel deze opleiding:

  Add a header to begin generating the table of contents

  Online agressietraining

  Online agressietrainingen zijn actueler dan ooit. Wij draaien echter reeds vele jaren online borgingssessies gekoppeld aan onze cursussen én agressietrainersopleidingen. Door toedoen van de Coronacrisis heeft online leren een grote vogelvlucht genomen. Wij herkennen ook de noodzaak om live contact met onze cursisten te maken. We skypen, MS teamen en videobellen ons suf!

  Werkwijze

  Naast een online intake interviewen wij ook vaak een leidinggevende om uw online seminar optimaal te laten renderen. Tijdens de online seminar werken wij met meerdere leerstijlen. Afhankelijk van de werkvorm en het gekozen online programma ziet u uw medecursisten. Naast theorie zijn er diverse praktijkopdrachten in kleine groepen. Er wordt ook online gewerkt met een trainingsacteur. React biedt drie online variaties. Eén daarvan is de Virtual classroom. Dit virtuele klaslokaal biedt bijvoorbeeld diverse trainingsvariaties zoals stellingen, enquêtes, diagrammen, prikbord, post-its, microphone, presentaties, video’s, et cetera.

  Inhoud

  Kennis over agressie vergroten en online delen Het is altijd goed om op een innovatieve en boeiende manier contact met elkaar te hebben en je kennis te delen. Er zijn ook enkele nadelen van veel online communicatie- en leermiddelen. We sommen vier nadelen op: 1. Onvoldoende borging van de resultaten en voortgang van je cursisten; 2. Online contact is soms nog onvoldoende stabiel (door overbelasting). Lees meer over recent onderzoek hierover. 3. De privacy voldoet niet aan de huidige tijd. Lees meer over bijvoorbeeld ZOOM. 4. Het kost te veel tijd en moeite om leermiddelen te digitaliseren naar video of een online curriculum.

  Wij raden dan ook aan om Online agressietraining uitsluitend slim én effectief in te zetten. Via een volwaardige en veilige leeromgeving. Het liefst op basis van een systeem waarin de agressietrainer middels toetsing en beeld inzicht krijgt in het (kennis)niveau van zijn cursisten. Een zogenaamd leermanagementsysteem (LMS).

  Een interessante online webinar met diverse chat mogelijkheden of een interactieve videoconference met presentatietools behoort bij REACT ook tot de mogelijkheden. Saai is een online training in ieder geval nooit. Neem voor details direct contact met ons op.

  Doel

  • Inzicht in en kennis van de emotiemeter
  • Analyseren en herkennen van diverse vormen van agressief gedrag
  • Werken met de gedragsmatrix met drie intensiteitslevels
  • Oefenen met frustratie en instrumenteel (persoonlijk) gedrag
  • Leer schakelen in ABCD-interventie methodiek
  • Simulaties met een ervaren trainingsacteur
  • Casuïstiektraining gericht op uw organisatie
  • Veilig werken in teamverband

  Over deze training

  Voor wie: Voor iedereen die online wil leren met agressie om te gaan
  Duur: Workshops van 2,5 uur tot meerdere dagdelen
  Minimaal aantal personen: 4
  Maximaal aantal personen: 6
  Locatie: Online
  Erkenning: Workshops en trainingen van React Advies & Training zijn opgenomen in het centraal register kort wettelijk beroepsonderwijs (CRKBO). Tevens bieden wij (zo nodig) registratiepunten voor onderwijs- en zorgprofessionals, beroepschauffeurs en bewindvoerders via Registerplein, SKJ, NVO, BPI, Horus, Code 95, Kabiz en V&V.
  Investering: Niet van toepassing
  Terugkomsessie: Ja, inbegrepen
  Verblijfskosten: Niet van toepassing

  Wat zeggen anderen?

  Klaar om te starten?

  Misschien vind je deze trainingen ook interessant

  × Stel hier jouw vraag aan React