Inloggen extranet

Fysieke agressietrainingen

Fysieke agressietraining

Fysieke agressie kan behoorlijk heftig zijn om mee te maken. In veel beroepen is er bijvoorbeeld een kans dat je als medewerker in aanraking komt met fysiek agressieve personen; mensen met een kort lontje, die het nodig vinden om bijvoorbeeld te schoppen, slaan, duwen, stompen of zelfs een wapen te gebruiken als iets ze niet zint. Word je op je werk of op straat geconfronteerd met fysieke agressie, dan is het van belang dat je weet hoe je daar op een goede manier op moet reageren. Voorkomen is altijd beter dan genezen, maar soms is er geen ontkomen meer aan. Hoe kun je dan omgaan met fysiek agressief gedrag? Een fysieke agressietraining van React Advies & Training is een uitkomst.

React_Advies_en_Training_-_Training_Aanhoudingstechnieken_en_zelfverdedigingstechnieken_(AZV)

Aanhoudingstechnieken en zelfverdedigingstechnieken (AZV)

Leer de benodigde vaardigheden en handvatten in AZV voor de dagelijkse praktijk.
Bekijk training →
Aggression Management - React Advies & Training

Aggression Management (English Speakers)

Learn skills to deal with different forms of unwanted behavior.
Bekijk training →
Humane_begeleidings_technieken_React_advies__training11_preview

Humane Begeleidingstechnieken

In de training Humane begeleidingstechnieken gebruiken we gesimuleerde conflictsituaties. Omdat we deze situaties intensief oefenen, leer je hoe je je deze humane vaardigheden eigen maakt.
Bekijk training →
training omgaan met fysieke agressie - React Advies & Training

Open eendaagse training Fysieke agressiehantering

Ontdek hoe je jezelf kunt beschermen tegen fysieke agressie. Bijvoorbeeld op de werkvloer.
Bekijk training →

RTGB voor BOA’s

Speciale training RTGB voor professioneel opgeleide en bevoegde ambtenaren (boa’s).
Bekijk training →
Werk veilig op een risicolocatie | React Advies & Training

Veilig op een risicolocatie

Ontdek hoe je veilig kunt blijven werken op een ‘risicolocatie’.
Bekijk training →
Vrijheidsbeperking en Wet Zorg en Dwang en fysieke agressie

Vrijheidsbeperking en Wet Zorg en Dwang

Hoe handel je conform de laatste eisen van de Wet Zorg en Dwang? Wat mag er nu wel en wat niet?
Bekijk training →

React Advies & Training heeft een breed aanbod aan trainingen op het gebied van omgaan met fysieke agressie. Bijvoorbeeld in de vorm van aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken en humane begeleidingstechnieken. Naast het reguliere aanbod op onze website, kun je ook altijd contact met ons opnemen als je op zoek bent naar een training op maat op het gebied van fysieke agressie.

 

Onze werkwijze bij een fysieke agressietraining

Omgaan met fysieke agressie is voor veel mensen lastig. Want hoe handel je als je gesprekspartner niet langer wil praten, maar slaan of schoppen als oplossing ziet? Tijdens de fysieke agressietraining van React leer je onder andere hoe je de signalen van fysiek agressief gedrag in een vroeg stadium kunt herkennen en voorkomen en hoe je jezelf kunt beschermen als je wel te maken krijgt met fysiek agressief gedrag. React Advies & Training heeft een jarenlange ervaring met fysieke agressietrainingen en werkt uitsluitend met ervaren docenten. Onze trainingen sluiten aan bij het landelijke beleid en worden altijd toegespitst op de branche waarin jij werkt. Een uitgebreide intake is onderdeel van onze service. Hierin bespreken we de wensen en verwachtingen en hoe we de training zo veel mogelijk kunnen aansluiten op de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

 

 

Een veilige leeromgeving

In onze fysieke agressietraining zorgen we voor een veilige omgeving. Dit doen we omdat we geloven dat alleen confronteren met agressie, gevaar en stress vaak juist een negatief effect heeft op het leerresultaat. Door een veilige, gestructureerde onderwijsomgeving te creëren, zorgen we voor een groter leerrendement.

× Stel hier jouw vraag aan React