Inloggen extranet

React aanbod

React trainingen

Op een goede manier omgaan met agressie is een vaardigheid die op sommige momenten van levensbelang kan zijn. Want hoe reageer je als iemand agressief is naar jou of je collega’s? Hoe leer je om zelf weerbaarder te zijn? En waar leer je om bijvoorbeeld de media op een professionele manier te woord te staan na een incident op de werkvloer? 

Onze praktijkgerichte trainingen op het gebied van verbale en/of fysieke agressiehantering of het verhogen van mentale weerbaarheid leren je omgaan met agressief gedrag en bieden je handvatten om hier op een juiste manier op te reageren. Of het nou om agressie op de werkvloer, in een winkel, op straat of thuis gaat. 

Bekijk ons ruime aanbod aan agressietrainingen en ontdek of een training omgaan met agressie iets voor jou is.

Ons aanbod

Trainingen

Onze praktijkgerichte trainingen op het gebied van verbale en/of fysieke agressiehantering of het verhogen van mentale weerbaarheid leren je omgaan met agressief gedrag en bieden je de juiste handvatten.

Opleidingen

Voor iedere professional die zich wil specialiseren in het geven van trainingen op het gebied van fysieke of verbale agressie bieden we een specialistische Train-the-Traineropleiding aan.

Coaching

Met af en toe boos worden is in de basis niets mis. De boosheid geeft veelal een grens aan. Ben je echter heel vaak gefrustreerd of geïrriteerd? Agressiecoaching kan dan helpen.

React Advies & Training is jouw partner in sociale veiligheid

We geven verschillende vormen van agressietraining, zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren. Daarbij vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk tegemoet te komen in de wensen die jij voor je team of voor jezelf hebt. Onze trainingen zijn daarom altijd toegespitst op een herkenbare situatie.

× Stel hier jouw vraag aan React