Inloggen extranet

Beveiligingstrainingen

Deel deze opleiding:

  Add a header to begin generating the table of contents

  Beveiligingstrainingen

  React Advies & Training biedt verschillende handhavings- en veiligheidsopleidingen voor overheden, semi-overheden en het bedrijfsleven. Deze opleidingen passen we altijd aan op basis van de verwachtingen en wensen van jou, als onze opdrachtgever. Naast ons bestaande aanbod, bieden we ook op maat gemaakte trainingen en opleidingstrajecten aan. Wil je meer informatie over een op maat traject of één van onze trainingen op het gebied van beveiliging en handhaving? Neem contact met ons op of vraag via de knop hieronder de brochure aan.

  Werkwijze

  Kwaliteit staat voorop bij React Advies & Training. Onze opleidingen en trainingen zijn met grote zorgvuldigheid ontwikkeld, waarbij we vooral het rendement voor de cursist op langere termijn belangrijk vinden. Onze trainingen zijn ontwikkeld op het allerhoogste niveau en volledig aangepast aan de eisen die het werken bij een beveiligingsorganisatie stelt. De trainingen worden verzorgd door betrokken instructeurs uit de praktijk, met operationele ervaring op het allerhoogste niveau. Uiteindelijk valt of staat de training met de werkwijze van onze trainer of docent. Voordat een ervaren trainer of docent met (operationele) ervaring daadwerkelijk lesgeeft voor React Advies & Training, vindt er ook een uitgebreide competentiemeting plaats. Tijdens deze meting staan kennis en (lesgeef)vaardigheden centraal. Uniek in Nederland is dat onze trainingen grotendeels plaatsvinden in de praktijk waardoor er realistischer en effectiever getraind kan worden. Hierdoor bereiken wij een zeer steile leercurve, en kunnen we deelnemers in minder tijd meer leren. Dat scheelt tijd, geld en energie.

  Uiteraard zorgen we ook dat de randvoorwaarden in orde zijn. Zo maken we gebruik van uitstekend lesmateriaal en bieden we een uitgebreid voortraject om alle wensen en doelstellingen van jouw organisatie te bespreken.

  In de beveiligingstrainingen van React kun je kiezen voor blended learning (gemengd leren). Deze methodiek wordt door diverse experts hét leerconcept van de 21ste eeuw genoemd. Het positieve effect van blended learning is de combinatie van klassikaal onderwijs en eenvoudige vormen van zelfstudie en e-learning. Wij combineren vijf essentiële onderdelen van een training:
  1. Zelfstudie (theorie over vormen van agressie doornemen of herhalen)
  2. Klassikaal interactief onderwijs (groepsonderwijs)
  3. Trainen met een (trainings)acteur (individueel onderwijs)
  4. Videofeedback in een veilige leeromgeving
  5. Toetsing achteraf via een digitale toets –en leeromgeving (e-learning)

  We bieden extra ondersteuning in de vorm van e-learning, waarbij de deelnemers uitgebreid kunnen oefenen met het maken van oefentoetsen en meerkeuzevragen. Zo zijn onze deelnemers optimaal voorbereid op bijvoorbeeld het RTGB-examen* van de Politieacademie.

  * Regeling Training Geweldgebruik Buitengewoon Opsporingsambtenaren

  Inhoud

  Binnen het vakgebied beveiliging kent React specialisaties t.b.v. de volgende functies:
  • Bewaker
  • Bodyguards – persoonsbeveiliging
  • Event Security Officer
  • Evenementenbeveiliger
  • Horecaportier
  • Informatiebeveiliger
  • Mobiele surveillant
  • Particulier Onderzoeker
  • Voetbalsteward
  • Winkelsurveillant
  • Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA)

  Doel

  React Advies & Training is een betrouwbare partner op het gebied van trainingen en opleidingen in de beveiliging-, handhavings- en veiligheidsbranche. Wij zien het als onze missie om mensen weerbaarder te maken om hun werkzaamheden op een zo optimaal mogelijke manier uit te voeren. Hierbij staat de voldoening van de uitvoerenden en de klant altijd centraal.
  CV Trainers
  Eén trainer is allround IBT-docent en heeft een volledige certificering als toetser van de GB en de AZ toetsen voor BOA’s. Hij is direct betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe AZV-toets (ingevoerd op 1 januari 2011). Sinds 2002 is hij als (gast)docent verbonden aan de kenniskring van de Hogeschool van Amsterdam. Voor de politieacademie (Centrum voor Competentiemeting) is deze trainer sinds 2005 landelijk examinator voor de leergang gevaarsbeheersing voor IBT-docenten. Tussen 2004 en 2010 is hij tevens werkgroeplid van diverse expertvakgroepen op gebied van Gevaarsbeheersing geweest. Deze trainer is onlangs als examinator voor bureau examinering hergecertificeerd.

  Onze andere trainers zijn gecertificeerd in diverse binnenlandse en buitenlandse methodieken en/of systemen:
  • FAST Defense instructor (basis en gevorderd)
  • Jim Wagner Police and Bodyguard Instructor
  • Officieel PDR coach gebaseerd op het S.P.E.A.R. SYSTEM ™
  • Rots & Water trainer (F. Ykema)
  • Close protection opleiding (heimelijk werken)
  • PB Krav Maga specialist
  • Bomverkenning
  • Spotten (SDR)

  Twee instructeurs hebben alleen op het gebied van persoonsbeveiliging meer dan 1000 uur aan opleiding genoten. Verder hebben zij beiden minimaal vijf jaar operationele ervaring op het hoogste dreigingsniveau, zijn operationeel leidinggevende, mentor voor nieuwe collegaʼs en opgeleid voor heimelijk werken.

  Over deze training

  Voor wie: Mensen die werkzaam zijn of die gaan werken in de beveiligingssector.
  Duur: In overleg met de opdrachtgever en afhankelijk van de gekozen modules.
  Minimaal aantal personen: 4
  Maximaal aantal personen: 12
  Locatie: Incompany of op onze trainingslocatie in Nederland
  Erkenning: Workshops en trainingen van React Advies & Training zijn opgenomen in het centraal register kort wettelijk beroepsonderwijs (CRKBO). Tevens bieden wij (zo nodig) registratiepunten voor onderwijs- en zorgprofessionals, beroepschauffeurs en bewindvoerders via Registerplein, SKJ, NVO, BPI, Horus, Code 95, Kabiz en V&V
  Investering: Op basis van offerte, vrij van BTW
  Terugkomsessie: Optioneel
  Verblijfskosten: Optioneel
  Beschikbare data: In goed overleg met de opdrachtgever

  Wat zeggen anderen?

  Klaar om te starten?

  Misschien vind je deze trainingen ook interessant

  × Stel hier jouw vraag aan React